fbpx

Dokumentarna serija Špijun u divljini od petka na TV

Na HTV2 Špijun u divljini

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 24. rujna 2021. godinena Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 20.05 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Špijun u divljini.

Špijun u divljini

Revolucionarnim špijunskim kamerama ova dokumentarna serija postavlja gledatelja u samo središte akcije u životinjskom carstvu. Izbliza posvjedočite najvećim dramama i emotivnim susretima u prirodi. Kamere dizajnirane da oponašaju životinje – koje izgledaju i ponašaju se poput promatranih stvorenja – infiltriraju se u usko povezane zajednice.

Špijun u divljini

Ova jedinstvena taktika omogućuje inovativni pristup dosad neviđenom ponašanju i karakteristikama.

U drugoj sezoni serije Špijun u divljini filmaši se koriste revolucionarnim špijunskim stvorenjima kako bi istražili masovna okupljanja. Zašto se životinje okupljaju za te jednokratne događaje, kako su ta okupljanja potaknuta promjenama godišnjih doba i klime te kakav je osjećaj biti dio gomile?

Bilo na kopnu, u zraku ili u moru, uronjeni smo u samo središte fenomenalnih okupljanja diljem svjetskih krajolika – od ledenih polova do sparnih tropskih krajeva.

Na jedan dan postanite dio obitelji gorila ili, zahvaljujući kameri špijunske koale, otkrijte veliku dramu sezone parenja koala.

Sa špijunskim varanom kao vodičem doživite žestoku borbu pravog komodskog varana dok se ti fascinantni stvorovi tuku za prevlast.

Foto: Press