fbpx

Zvijezde pjevaju napustili Krešimir i Ivana

Show…

Tara i Dino te Ashley i Bojan u napetom finalu showa Zvijezde pjevaju

Zvijezde pjevajuHRT-ov show Zvijezde pjevaju ušao je u finale, nakon što su iz emisije ove subote ispali Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl, u zbroju bodova žirija i glasova gledatelja.
Uživo iz zagrebačkog studija na Prisavlju, tri su para izvela po dvije pjesme; jednu žanra koji još nisu imali prilike pjevati u ovoj sezone te pjesmu mentora.
Show je napustio upravo par koji je i otvorio emisiju s pjesmom simbolična naslova ‘U prolazu’, a u drugom su dijelu Krešo i Ivana bacili ‘navijače u trans’ istaknula je Barbara Kolar, izvedbom pjesme Ivane Kindl ‘Sve istine i laži’, te ukupno od žirija osvojili za oba nastupa – 58 bodova (1 bod).
Ashley Colburn i Bojan Jambrošić otpjevali su hit ‘Let It Go’ te osvojili 36 bodova, zatim nastavili u drugom dijelu showa pjesmom ”Ne govori da me znaš” – s 38 bodova (2 boda).
Zvijezde pjevajuCan’t Buy Me Love, Beatlesovim hitom predstavili su se Dino Jelusić i Tara Thaller te osvojili sve desetke, a zatim rock verzijom pjesme mentora ‘Ti si moja prva ljubav’ ponovili iste bodove – uz što je predsjednik žirija Miroslav Škoro istaknuo za kraj te večeri kako se nada da će uz Taru i Dina, u duetu i na torti završiti i Danijela (žiri) i on. Donijelo im je to 3 boda.
Nakon što su nam u show programu, osim hrvatskog i britanskog predstavnika na Euroviziji, gostovali Ivan Dečak i Massimo u muškoj vokalnoj suradnji, zatim The Frajle i Vanna u ženskoj, ovaj put su pjevali Neno Belan i Antonela Doko, pojačani saksofonistom Igorom Geržinom i HRT-ovim bendom Zvijezde sviraju!
Voditelji showa Zvijezde pjevaju su Barbara Kolar i Duško Čurlić, redatelj Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.
– Budite s nama i iduće subote u 20.05 sati na HTV1 u najuzbudljivijoj borbi glasovima 8. sezone showa Zvijezde pjevaju – velikom finalu dva para! – pozivaju s HRT-a.

Foto: Press – Dario Njavro