fbpx

Hana Tabaković: Ne znam kako izgleda vjeran muškarac!

Hana TabakovićOtkad ima svoju emisiju voditeljica je dobila brojne ponude za romantične večere, kratke kave, ali i ponude za brak. No Hana Tabaković još nije došla u iskušenje da pristane. Iako ima emisiju’ Hana zna‘, voditeljica se našalila te otkrila da ne zna kako izgleda vjeran muškarac. U razgovoru za portal Scena.hr Hana je ispričala sve o svojoj emisiji i gostima.

Scena: Kako je nastala emisija ‘Hana zna’?
Direktora sam molila jednu posebnu showbizz emisiju, nakon skoro tri godine rada na MREŽI TV. Moj direktor Zoran Kovačić dao je zelena svjetlo i na tome sam mu zahvalna.

Scena: Koja je ideja emisije?
Ideja emisije je da budemo drugačiji. Žutilo ne želimo, u privatnost ne ulazimo, ali ćemo rado predstaviti sve ono što je dobro i kvalitetno.

Hana Tabaković i Mirando MrsicScena: Tko su vam bili gosti?
U prve dvije emisije imala sam odlične sugovornike – Severinu, ministra Miranda Mrsića, Kristijana Milakovića, Antu Vukičevića, no meni najdraži gost bio je Toni Dabinović. On je moj dragi prijatelj, a onda i osoba na koju se uvijek mogu osloniti da će emisija biti zanimljiva. Nikako ne mogu zaboraviti i drage PR-ovce Davora Grgina i Matu Rončevića.

Scena: Je li vas netko od njih iznenadio?
Iskreno je, ministar Mirando Mrsić. Mislila sam da je strogi liječnik, no oduševio me svojom pozitivnom energijom.

Scena: Što vam se u životu promijenilo otkad imate emisiju?
Ovo je baš zanimljivo pitanje. Promijenili su se prvenstveno ljudi, no ne razumiju da sam ja obična djevojka koja je ista kakva je bila i prije. Prijatelji su ostali prijatelji, ali vidim da su me naglo zavoljeli ljudi za koje znam da im nisam bila simpatična. Zapravo tužno, ali istinito.

Scena: Zanimljivost iz emisije?
Najbolje je bilo kad sam pokušala snimiti najavu o jednom događaju pa sam se toliko zaplela da na kraju više nisam znala ni što najavljujem, ni koga. Oplakali smo u studiju.

Hana TabakovićScena: Jeste li dobili ponudu za brak?
Ima ponuda za brak, kave, večere, izlaske… Ako netko želi moj inbox, darujem ga od srca.

Scena: Koga biste još rado ugostili?
Definitivno Željka Joksimovića.

Scena: Ima li nešto što Hana ne zna?
Ima! Hana ne zna kako izgleda vjeran muškarac… hahahaha

Scena: Što vas može iznenaditi, rasplakati i nasmijati?
Rasplakati bolest, nasmijati prijatelji, a iznenaditi topla riječ jer je rijetka i zaboravljena.