fbpx

Ekskluzivna premijera: Serija Slučaj podmornice Vigil

Slučaj podmornice Vigil na Pickbox NOW

Britanska kriminalistička serija Slučaj podmornice Vigil (Vigil) imat će svoju ekskluzivnu premijeru na Pickbox NOW 27. rujna! Samo dan nakon svjetske premijere na BBC-ju, kompletnu prvu sezonu gledajte samo na Pickbox NOW.

Vigil

Od autora popularne britanske serije Kruna (The Crown) Toma Edgea i producenta najgledanije britanske serije Na dužnosti (Line of Duty) Simona Heatha dolazi nam policijska, kriminalistička miniserija Vigil koja se sastoji od ukupno šest epizoda.

Vigil

ZVJEZDANA GLUMAČKA POSTAVA

Glavnu ulogu tumači fantastična britanska glumica Suranne Jones (Scott & Bailey, Save Me) koju su kritičari ocijenili kao zaista maestralnu u novoj seriji. “Nema toga što ona ne može”, jedna je od tvrdnji recenzija koje je iskreno opisuju.

Ostatak zvjezdane glumačke postave čine popularni glumci Martin Compston (Line of Duty), Rose Leslie (GOT, Downtown Abbey, Luther, The Good Fight…) te Shaun Evans kojeg gledamo u britanskoj seriji Endeavour na Pickbox NOW.

ŠTO DUBLJE IDETE, POSTAJE SVE TAMNIJE

Suranne Jones tumači ulogu detektivke Amy Silve koja radi za škotsku policiju. Radnja je smještena u Škotsku, gdje je serija i snimana, na fiktivnoj podmornici HMS Vigil koja pripada kraljevskoj mornarici. Tajanstveni nestanak škotske ribarske koće i smrt na brodu nuklearne podmornice Trident dovode policiju u sukob s mornaricom i britanskim sigurnosnim službama.

Uz inteligentan misterij, smrt, lezbijsku ljubavnu priču i zavjeru u pozadini svega, serija Vigil zadivljujuća je nova BBC-jeva serija!

Što dublje idete, postaje sve tamnije – službeni je slogan britanske serije . Zaronite u novu kriminalističku seriju i ekskluzivno gledajte svih šest epizoda samo na Pickbox NOW od 27. rujna!

Foto: Press
Video: