fbpx

Ekskluzivno: Matej Cvitanović: Ne ‘galebarim’ jer vjerujem u pravu ljubav!

Matej Cvitanović

U ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr mladi košarkaš Matej Cvitanović ovogodišnji pobjednik izbora za Mistera turizma Hrvatske otkrio nam je što se sve promijenilo nakon pobjede te kako provodi ljetni odmor.

ljubav

Scena: Što se promijenilo u vašem životu nakon pobjede na izboru?
Ne mogu reći da se puno toga promijenilo, ali sam otkrio da je u životu moguće i da ti se dogode stvari kojima se nisi nadao. Definitivno sam stekao puno novih poznanstava i počeo sam razmišljati o mogućnostima o kojima ranije nisam razmišljao.

Scena: Kako provodite ovo ljeto?
Odmaram s najbližima, družim i  izlazim. Ovo ljeto mi je  stvarno super i mnogo toga dobrog mi se dogodilo, a vrhunac svega je naravno pobjeda na izboru.

Scena:Jeste li dobili ponudu za posao u modnom svijetu?
Dobio sam neke ponude, a nosio sam već i neke revije i spremam se u budućnosti nešto puno veće. Ukratko, dobio sam i upit od agentice iz Milana, ali to je tek na razmatranju jer ni sam još nisam siguran u sve to i kojim će smjerom ići moja karijera.

Matej Cvitanovic_1

Scena: Trenirate li i dalje u svom klubu i koji su planovi za karijeru u sportu?
Da, i dalje sam tamo, ali u vrlo bliskoj budućnosti moram donijeti neke važne odluke za svoj život i svoju budućnost.

Scena: Koji su planovi za jesen?
Na jesen mi počinje sezona u sportu, fakultet, a kreću i prvi veći koraci u modi. Moram vidjeti koliko je moguće sve to spojiti. Ako vidim da je to nemoguće onda ću se morati opredijeliti.

Scena: Jeste li ostali u kontaktu sa ostalim sudionicima izbora?
Mogu reći da sam ostao sa svima u kontaktu, a s nekima sam se i zbližio te nastavio druženje.

Scena: Koliko je izbor utjecao na vašu popularnost i prepoznaju li vas ljudi na ulici?
Živim u Splitu i to je grad gdje je svatko svakome poznat, ali primjećujem da dobivam malo više pozornosti i da malo više privlačim pažnju.

Scena: Koji je vaš ljubavni status?
S obzirom na to da moram isplanirati budućnost možda nije vrijeme za ozbiljnu vezu, ali također ne bih htio da me smatraju ‘galebom’ jer vjerujem da negdje postoji savršena osoba koja čeka samo na mene.

Foto: Ž. Šunjić