fbpx

Zoran Mamić: Ovakva igra veseli!

Španjolska…

To je nešto na čemu možemo graditi ono što nas čeka u budućnosti, kaže Zoran Mamić

Dinamo, trener Zoran Mamić– Jako dobra i kvalitetna utakmica. Znao sam da je CSKA odlična momčad, ali s obzirom na prijateljsku utakmicu i pripreme na kojima se nalaze ipak su me ugodno iznenadili dok smo i mi bili na visokom nivou. Na početku utakmice smo nepotrebno vukli loptu i tako njima dali dovoljno vremena da naprave blok i onemoguće nam da razvijemo igru i kombinatoriku – rekao je trener Zoran Mamić.
dinamo, trener Zoran MamićDinamo je u trećoj utakmici u Španjolskoj protiv CSKA Moskve došao do prvog remija, a nakon odlične utakmice u vrlo visokom ritmu trener Zoran Mamić imao je itekako razloga za zadovoljstvo.
– U nastavku smo bili puno bolji od njih, organiziraniji i opasniji po gol tako da me jako veseli takva igra. To je nešto na čemu možemo graditi ono što nas čeka u budućnosti – zaključio je trener.

Prijateljska utakmica, La Manga, 30.1.2016.
GNK Dinamo – CSKA Moskva 0:0
Gledatelja: 400

Dinamo: Eduardo (od 59. Ježina) – Stojanović, Gonçalo, Schildenfeld (od 78. Soldo), Musa – Machado (od 59. Pavičić), Antolić (od 66. Šovšić) – Fernandes (od 66. Gojak), Rog (od 73. Olmo), Hodžić (od 59. Brekalo) – Henriquez (od 26. Ćorić) (od 80. Moro)

CSKA Moskva: Čepčugov – Fernandes, Berezutski, Ignaševič,Tkačev – Wernbloom, Natcho – Tošić, Dzagoev, Golovin – Musa; još su igrali: Vasin, Milanov, Pančenko, Pomazun, Sergio

Žuti kartoni: Fernandes (43.), Musa (81.) / Tkačev (40.)

Foto: gnkdinamo.hr