fbpx

Igrači GNK Dinamo odradili prvi trening u Španjolskoj!

Na pripremama…

GNK DinamoDinamo je u 11,00 ujutro krenuo iz Zagreba letom prema Španjolskoj gdje su sletjeli nešto prije 14,00 sati, odradili ručak i kratak odmor da bi već prije 18,00 sati bili na – treningu.
Autobusom sa stadiona do aerodroma, potom dva i pol sata u zraku, pola sata vožnje do hotela i onda par minuta od hotela do terena; takva je bila ruta Modrih u ponedjeljak, a konačna destinacija je bio sjajan teren u La Mangi, Španjolska.
GNK DinamoRastrčavanje, razgibavanje i potom puno vježbi s loptom. Tako je ‘u grubo’ izgledao prvi trening Modrih u La Mangi gdje je prvake i ove godine dočekalo krasno vrijeme. Ugodnih 15-ak stupnjeva kao i prošle godine, ali ovoga puta bez vjetra tako da su uvjeti za trening zaista bili idealni; barem na početku priprema. Modri su se na terenu zadržali oko 2 sata, a sudeći po intenzitetu teško bi netko gledajući sa strane rekao da je sutra na rasporedu – prva utakmica. Već drugi dan Modre čeka prvi ispit, a protivnik je norveški Stromgodset, no unatoč tome ujutro je na rasporedu – trening.

Foto: Press – gnkdinamo.hr