fbpx

Šest sestara – Nova španjolska serija na TV

Šest sestara na kanalu Pickbox TV

Šest sestara (Seis hermanas) nova je španjolska dramska serija prepuna romanse i pustolovine! Emitirat će se od ponedjeljka do petka od 15. veljače. Mjesto radnje je Madrid, vrijeme radnje je početak 20. stoljeća. Naša priča kreće 1913. godine i vrti se oko šest sestara.

Šest sestara

TKO SU ŠEST SESTARA?
To su mlade žene iz bogate i cijenjene obitelji Silva. Nakon očeve smrti šest sestara postaje odgovorno za očevu tvornicu. One su potpuno različite i maštaju o različitim stvarima, a životi će ih odvesti u raznim smjerovima koje nisu mogle predvidjeti.
Adela (Celia Freijeiro) je najstarija sestra, ona je darežljiva i dobroćudna te donosi gotovo sve odluke u obitelji. Blanca (Mariona Tena) je izrazito draga, s izraženim stilom, zaručena je za Rodolfa (Fernando Andina), no zaljubljena je u nekoga drugog. Diana (Marta Larralde) vjeruje kako se žene premalo cijeni te iako ne pronađe ljubav svog života, sudbina ima druge planove za nju. Francisca (Maria Castro) potajno pjeva i njezin je san da postane pjevačica i pjeva operu. Celia (Candela Serrat) mašta o tome da studira i piše te shvati kako ima romantične osjećaje prema svojoj kolegici Petri (Carlota Olcina). Najmlađa sestra Elisa (Carla Diaz) razmažena je i nametljiva te sanja o tome da pronađe muškarca s kojim će osnovati obitelj.
ROMANSA I PUSTOLOVINA

Šest sestara

U novoj španjolskoj seriji očekuje vas vrtlog emocija, lude pustolovine i nezaboravne romanse. Šest sestara osvojit će vas svojim sočnim životnim pričama, novim ljubavnim izazovima i različitim pogledima na svijet.
Od ponedjeljka do petka španjolska serija Seis hermanas samo na kanalu Pickbox TV!

Foto: Press
Video: