fbpx

Petra Bojić priprema se za svjetski izbor u Poljskoj!

Miss Supranational…

Na svjetskom izboru ljepote Petra Bojić će zablistati 2. prosinca

Petra BojićPrva hrvatska Miss Supranational, Petra Bojić, započela je s pripremama za svjetski izbor ljepote koji će se održati 2. prosinca u Poljskoj.
– Upravo ovih dana snimamo i službene promo spotove. U našoj ekipi su i ovog puta stručnjaci kojima se  zahvaljujemo.  Za večernje haljine zadužena je poznata dizajnerica Mirsada Jureša, vlasnica butika Mistic, dok se za dnevno izdanje tijekom Petra Bojićnapornih priprema brine poznata trgovina iz Dubrave Fabijana. Salon La  Coulisse uređuje obrve i trepavice kako Petra ne bi imala potrebe za pretjeranim šminkanjem u Poljskoj – otkrile su vlasnice licence Miss Supranational Hrvatska Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić. Dodaju kako je Petra kao pobjednica prvog izbora Miss Supranational na Pagu osvojila i vrijednu nagradu – trogodišnju stipendiju obrazovne ustanove Nikola Šubić Zrinski.
– Nacionalnu haljinu i ove godine izrađuje  naša najpoznatija  etno dizajnerica Mina Petra koja je i direktorica Hrvatske kuće u Zagrebu – ističu Sanja i Tamara.

Foto: Tina Kadoić
Fotogalerija: [nggallery id=676]