fbpx

Misica Petra Bojić: Obline su moj adut na svjetskom izboru!

Za portal Scena.hr…

Miss Supranational je ponosna na svoju prirodnu ljepotu

Petra BojićPrva Miss Supranational Hrvatske, Petra Bojić (22), kaže da od djetinjstva prati izbore ljepote, ali je tek ove godine skupila hrabrosti da se prijavi na jedan takav izbor. Pobjeda je Zagrepčanku iznenadila, iako se nadala lenti jer je bila jedna od favoritkinja.
– Do samog kraja sve bilo neizvjesno, ali me je pobjeda itekako razveselila. U mene je najviše vjerovala obitelj. Roditelji su mi podrška u svim mojim željama i odlukama, pa tako i u bavljenju modelingom – ističe Petra. Lijepa misica raduje se što joj je kruna najljepše omogućila studiranje u Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski. Petra nam je otkrila i svoje želje.
Petra Bojić– Želja mi je završiti fakultet te se nastaviti baviti modelingom. Predstaviti svoju zemlju najbolje što mogu na svjetskom izboru u Poljskoj i jednog dana osnovati svoju obitelj – objasnila je lijepa misica. Petra kaže kako joj je lenta otvorila vrata javnosti, ali ističe kako izlazak iz anonimnosti donosi i veliku odgovornost. Otkrila nam je i koje su njezine prednosti na svjetskom izboru u Poljskoj.
– S obzirom na to da se na velika vrata vraćaju obline i latino ljepota, mislim da mi je to u ovom slučaju adut i velika prednost – naglasila je Petra koja je ponosna na svoju prirodnu ljepotu. No dodaje kako nema ništa protiv umjerenih estetskih zahvata. Petra je naglasila kako bi mediji trebali dati puno veću podršku izborima ljepote u Hrvatskoj.
– Jer osobno smatram da predstavljanje svoje zemlje u bilo kojem segmentu traži ozbiljnu pripremu, rad na sebi, veliku čast i odgovornost – zaključila je Petra. Misica je do danas s Direkcijom izbora bila u hotelu Luna Island na otoku Pagu gdje su bile pripreme za finalnu večer Miss Supranational Hrvatske te je odradila brojna snimanja.

Foto: Josip Čekada – Press
Fotogalerija: [nggallery id=651]