Snježana Mehun: Otvaranje predstavništva u Hrvatskoj za luksuzne mega jahte

Cannes…

Snježana Mehun

Snježana MehunU sklopu Cannes Yachting Festivala, ujedno najvećeg i najluksuznijeg boat show na svijetu, premijerno je prikazan novi ‘Frauscher Demon 1414‘, brod koji je proglašen najljepšim na sajmu te će biti premijerno predstavljen i u novom filmskom hitu Spiderman.
– Predstavljanje broda ‘Frauscher Demon 1414’ je organizirala hrvatska poduzetnica Snježana Mehun koja je pozvala i dio uzvanika iz Hrvatske, prijateljice Anteu Kodžoman i Vivian Jurković te druge Cannesuspješne hrvatske poduzetnike – poručuju organizatori.
Uzvanice su bile prava atrakcija u svečanim haljinama popularnog branda Duchess kojeg nosi i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Snježana je u jednom od brodova Frauscher osobno vozila uzvanike do restorana.
Uz obitelj Frauscher, Stefana i Daniele vlasnike brodogradilišta, prisutan je bio i austrijski poduzetnik Franz Schillinger s kojim je Snježana Mehun organizirala ovaj event i koji je ovim potezom najavio otvaranje predstavništva u Hrvatskoj između ostaloga i za luksuzne mega jahte San Lorenzo koje su broj jedan u svijetu luksuza!
Cannes

Foto: Press