fbpx

Misica Tihana Babij u Poljskoj predstavlja Hrvatsku: Jako sam uzbuđena

Miss Supranational…

Hrvatska predstavnica počela je s pripremama za finale svjetskog izbora ljepote. Lijepa Tihana ekskluzivno za portal Scena.hr javila se iz Poljske te otkrila prve dojmove

Tihana Babij

Tihana Babij– Osjećam se super. Jako sam uzbuđena. Lijepo je biti dio ‘supra tima’. Počele su pripreme za finale Miss Supranational, malo sam umorna, ali ću izdržati – kazala je Tihana Babij ekskluzivno za portal Scena.hr. Miss Supranational Hrvatske prekjučer je doputovala u Poljsku gdje traju pripreme za svjetski izbor ljepote koji će se održati 7. prosinca. Lijepa Tihana kaže da je upoznala kandidatkinje iz cijelog svijeta. Družila se i s lanjskom pobjednicom Miss Supranational, Jenny Kim iz Južne Koreje. Na svjetskom izboru Tihana Babijljepote Tihana će se predstaviti u nacionalnom kostimu s hrvatskim simbolima u zlatnom vezu. U svrhu promocije Hrvatske na svjetskom izboru Miss Supranational snimljen je spot. Spot je sniman u Vodicama gdje je Tihana okrunjena titulom Miss Supranational Hrvatske te ispred Zagrebačke katedrale i zagrebačkih fontana koje su specijalno za tu priliku bile u bojama hrvatske zastave. Generalni sponzori Miss Supranational Hrvatske je Marijan Kljajić – Autoprijevoznik Kljajić te Ruben D. Zilberboim, a pokrovitelji su Grad Zagreb te Grad Vodice.

Tihana Babij

Podsjetimo, početkom veljače Tihana je osvojila titulu Miss Supranational iseljeništva, koji se održao u Beču u sklopu 27. Hrvatskog bala. Lijepa Tihana tako je ušla u finalni izbor Miss Supranational Hrvatske u organizaciji Sanje Bjedov Popović i Tamare Roglić. Finalni izbor Miss Supranational Hrvatske bio je u lipnju u Vodicama.

Foto: Tihana Babij za Scena.hr