Udaje se bivša Miss Universe Natalija Prica!
By Gordana Malašić Lazić On 3 ožu., 2015 At 11:53 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Lijepa vijest…

Mislim da smo oboje spremni za taj korak, kaže Natalija za portal Scena.hr

Natalija PricaNatalija Prica i Ivan Oreški u vezi su pet godina. Specijalizant otorinolaringologije i bivša Miss Universe će se vjenčati ove godine u Zagrebu.
– Zadnjih godinu dana smo pričali o tome i mislim da smo oboje spremni za taj korak – rekla je bivša Miss Universe za portal Scena.hr.

Romantična prosidba

Natalija nam je ispričala kako ju je Ivan Natalija Pricazaprosio.
– Zaprosio na jedan poseban i neobičan način. Naime, odlučila sam otići na studentsku razmjenu u Kanadu na četiri mjeseca. Na dan odlaska Ivan mi je rekao kako me neće posjetiti u Montrealu jer ima puno posla. Bila sam tužna. Međutim, u studenom me šokiralo kad me nakon dolaska iz Toronta, gdje sam bila s majkom na izletu, Ivan dočekao u predvorju zgrade u kojoj sam živjela. Bila sam jako iznenađena jer mi je istog dana poslao nekoliko poruka kako ima dosta posla i kako mu nedostajem. Moja majka je znala da dolazi i ona je Ivanu rekla adresu i javila kad ćemo se vratiti iz Toronta. Oni su bili u kontaktu, a ja nisam ništa slutila. Kratko nakon dolaska, otišli smo sami na večeru. Još ni tada nisam slutila što će se dogoditi… Na večeri me iznenadio pitanjem i prstenom. Naravno, pristala sam. Bila je to jedna prekrasna večer, zaista… – prisjetila se Natalija.

Natalija PricaŽeli postati majka

Bivša misica kaže kako je bila jako iznenađena. Radosnu vijest prvo je saznala njezina majka, a zatim su javili njegovim roditeljima.
– Trenutno polažem ispite na ZŠEM-u i krajem godine ću diplomirati. Osim toga radim kao stomatolog i naravno, u pripremama sam za vjenčanje – Natalija nam je otkrila planove za ovu godinu. Dodaje kako bi željela što prije postati majka.

Foto: Natalija Prica priv. album

comment closed