fbpx

My Friend: Maestralni Jacques Houdek kreće u osvajanje Europe

VIDEO…

Ovo je pjesma s kojom će nas Houdek predstavljati na Eurosongu

Jacques Houdek– Neka ova pjesma i kampanja #beMyfriend slave prijateljstvo, tu životnu radost i neprocjenjivo bogatstvo koje se temelji na ljubavi, povjerenju i međusobnome uvažavanju – poručuje Jacques Houdek. Dodaje da se pjesmom, s kojom će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnje Eurosongu u Kijevu, slavi različitost.
– Vjerujemo da će do objave novih zanimljivosti povezanih s našim nastupom na natjecanju za pjesmu Eurovizije, kampanja #beMyfriend pozitivno utjecati na stvaranje prijateljskoga ozračja i slavljenje različitosti na koje poziva i slogan Eurovizije – poruka je Jacquesova tima. Sudeći po reakcijama na društvenoj mreži, pjesma je oduševila one koji su je već poslušali. A Houdek je naglasio:
– Dati ću baš sve od sebe – svoj talent, iskustvo, znanje i ljubav uložit ću u pjesmu koja će nas na najbolji mogući način predstaviti pred stotinama milijuna gledatelja koji prate i podržavaju ovaj najveći televizijski šou – rekao je Houdek.
Glazbu pjesme “My friend” potpisuju Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, a autori teksta su Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella.
– Zamisao sam razvijao cijeloga ljeta i posebno sam ponosan na pjesmu i njenu poruku podrške, doživljavam je kao himnu koja bi trebala pozitivno djelovati na svakoga tko prolazi teške životne trenutke jer ona slavi život i činjenicu da je svaki dan čudo! To je pjesma potpore s općom porukom koju različiti ljudi mogu različito shvatiti, a opet nas ujedinjuje u slavljenju različitosti i ljubavlju koju pronosi – a jedino je ljubav važna – objasnio je Jacques Houdek ne skrivajući osjećaje.
– Iako sam autor nekih svojih najvećih hitova, ovo je prva pjesma koju sam napisao nakon godina autorske stanke i teškoga razdoblja u životu. To je pjesma mojega života i sigurno je najbolje što sam dosad napisao. Raduje me što sam okupio sjajan autorski tim koji mi je svojim iznimnim talentom pomogao ostvariti zamisao pjesme za koju vjerujemo da će u najljepšemu svjetlu predstaviti našu domovinu.

Foto: Screenshot YouTube – Jacques Houdek
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=MfpivRXe3Q4[/embedyt]