Mia Kovačić – Ples sa zvijezdama: Svaki live je kao da je prvi
By redakcija On 8 ožu., 2019 At 06:13 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Show…

Mia Kovačić i Janko Popović Volarić vodit će nas kroz Ples sa zvijezdama

Mia KovačićVlada veliko iščekivanje showa ‘Ples sa zvijezdama’, broje se dani do prve emisije uživo, a u međuvremenu 11 plesnih parova intenzivno radi na svojim plesnim točkama. Kroz 12 emisija velikog plesnog spektakla Nove TV vodit će nas poznata TV lica – Mia Kovačić i Janko Popović Volarić. I dok će se poznati glumac po prvi puta naći u vođenju jednog zabavnog showa uživo, iza Mie su mnogobrojne emisije i veliki live spektakli koje je vodila kao dugogodišnje zaštitno lice Mia KovačićNove TV.
– Svaki live je kao da je prvi, no smatram da je najvažnije da se opustiš i zabaviš. Sigurna sam da ćemo se i Janko i ja odlično provesti tijekom emisija uživo, opušteni smo skupa i vjerujem da ćemo si biti dobra podrška. Veselim se ovom projektu jer sam i sama čitav život u plesu i drago mi je promatrati sve naše natjecatelje koji se upuštaju u ovu avanturu – izjavila je Mia Kovačić. Janko ističe da sve kandidate čeka veliki rad i intenzivne probe, a to govori iz prve ruke jer je i sam bio u ulozi natjecatelja ovog poznatog svjetskog formata te dodaje:
– Veselim se ovom showu, veselim se kandidatima i novom izazovu – rekao je Janko.
Prva od ukupno 12 emisija predstavit će 11 plesnih parova, a od druge epizode gledatelji će se već i oprostiti od prvog natjecateljskog para. Najveći plesni spektakl u produkciji Nove TV okupio je najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače, a borba za titulu pobjednika ‘Plesa sa zvijezdama’ započinje uskoro.

Foto: Press

comment closed