fbpx

Premijera nove serije: Krajobrazni arhitekti

Od 8. prosinca na HBO GO-u Krajobrazni arhitekti

Nova serija Krajobrazni arhitekti (Landscapers), s oskarovkom Olivijom Colman i Davidom Thewlisom u glavnim ulogama, imat će premijeru 8. prosinca 2021. godine na HBO GO-u.

Krajobrazni arhitekti

Serija Krajobrazni arhitekti će također biti prikazana i na HBO kanalu, gdje će premijeru imati 4. siječnja u 20.00 sati.

Krajobrazni arhitekti

Inspirirana istinitim događajima, serija Krajobrazni arhitekti je jedinstvena ljubavna priča naizgled običnog para koji postaje predmetom neobične istrage, kada policija otkrije dva tijela zakopana u stražnjem vrtu kuće u Nottinghamu.

Miroljubivi Christopher Edwards (David Thewlis) i njegova supruga Susan (Olivia Colman) bježe od stvarnosti više od 15 godina. Kad Christopher uputi zapanjujući telefonski poziv svojoj maćehi, njihova uloga u strašnom zločinu, koji je ostao neotkriven više od desetljeća, počinje izlaziti na vidjelo.

Kako istraga napreduje, inspirirani Susaninom opsesijom starim vesternima i klasicima, ovo dvoje sanjara počinju glumiti uloge holivudskih heroja u priči koju su sami izmislili.

Višestruko nagrađivana glumica Olivia Colman glumi Susan Edwards, dok David Thewlis glumi Christophera Edwardsa. U ostalim ulogama su Kate O’Flynn, Dipo Ola, Samuel Anderson, David Hayman, Felicity Montagu i Daniel Rigby.

Autor mini-serije Krajobrazni arhitekti u četiri dijela, iz HBO i Sky koprodukcije, je Ed Sinclair koji potpisuje scenarij s Willom Sharpeom, redateljem serije. Izvršni producenti serije su Jane Featherstone, Chris Fry, Ed Sinclair, Olivia Colman i Will Sharpe, a producentica je Katie Carpenter.

Foto: Press – HBO Europe