fbpx

Informacije o ulaznicama Lokomotiva – Hajduk

Zagreb…

NK Lokomotiva, HajdukU nedjelju, u sklopu 30. kola Hrvatski Telekom 1. HNL odigrat će se utakmica između NK Lokomotiva i HNK Hajduk. Pridržavajući se svih naputaka i aktivnih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, maksimalan broj gledatelja je 30% od ukupnog kapaciteta stadiona.
Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 60 kuna, dok je cijena ulaznice za gostujuću istočnu tribinu 40 kuna. Ulaznice za gostujuću istočnu tribinu prodaje isključivo HNK Hajduk.
Na dan utakmice neće biti moguće kupiti ulaznice za istočnu tribinu koja je namijenjena navijačima HNK Hajduka. Blagajne stadiona Zagreb u Kranjčevićevoj ulici bit će otvorene u subotu 20. lipnja od 10:00 – 15:00 sati i na dan utakmice u nedjelju 21. lipnja od 14 sati. Na prodaji će biti isključivo ulaznice za zapadnu tribinu.
– Zbog ograničenog broja ulaznica, molimo navijače da osiguraju ulaznice na vrijeme. NK Lokomotiva moli sve navijače koji će prisustvovati utakmici u nedjelju da poštuju mjere i preporuke Hrvatskog Zavoda za Javno Zdravstvo o održavanju nužne fizičke udaljenosti od 1,5 m na tribinama stadiona – poručuju iz NK Lokomotiva.

Foto: Press