Vedran Ćorluka na nosilima iznesen s igrališta
Piše: redakcija On 23 tra., 2017 At 12:34 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Lokomotiv…

Vedran Ćorluka

Vedran Ćorluka– Kapetan Lokomotiva Vedran Ćorluka zadobio je ozbiljnu ozljedu ahilove tetive za vrijeme utakmice s Amkarom zbog čega je zamijenjen. Prema prvim prognozama liječničke službe, riječ je o prijelomu Ahilove tetive. S time je sezona za našeg kapetana nažalost, završena – objavili su na društvenoj mreži iz njegovog kluba FK Lokomotiv Moskva.
Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka zadobio je ozljedu na prvenstvenoj utakmici svog Lokomotiva protiv Amkara u 80. minuti prvenstvene utakmice Lokomotiva protiv Amkara koja je završila rezultatom 3:3. Prema prvim informacijama radi se o rupturi Ahilove tetive te je za njega sezona završena. Hrvatski stoper potvrdio je na svom društvenom profilu kako mu slijedi višemjesečni oporavak, a to znači da će Vatreni branič propustiti sljedeću kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, protiv Islanda u lipnju.

Foto: Društvena mreža Vedran Ćorluka, Lokomotiv Moscwa
https://www.instagram.com/p/BTM20ftBh6P/?taken-by=corluka5

comment closed