fbpx

Talentirani veznjak Bojan Knežević potpisao za GNK Dinamo!

Zagreb…

Bojan Knežević– Presretan sam i ne znam uopće što bih rekao. Naravno da mi je ovo veliko priznanje da dobro radim, ali isto tako sam tek na početku i moram još puno raditi kako bi ostvario svoje snove. Dinamo je naš najveći klub, uvjeti koje imamo su vrhunski i na svakome od nas je naporno raditi i doći do dresa prve momčadi što je želja svakog igrača u nogometnoj školi – rekao je Bojan Knežević.
Svečano je bilo u prostorijama najtrofejnijeg hrvatskog kluba gdje je višegodišnji ugovor s Modrima potpisao Bojan Knežević. Radi se o jednom od najtalentiranijih veznih igrača iz nogometne škole GNK Dinamo koji već sada ‘kuca’ na vrata prve momčadi. Bojan igra na ofenzivnim pozicijama u veznom redu, a uz odličan pregled igre i snažan duel krasi ga, kako to treneri vole reći, ‘nogometna inteligencija’. U Dinamo je došao prije pet godina iz rodnog Bjelovara, a s mlađim kategorijama Modrih je osvojio brojne trofeje. Bojan je standardni reprezentativac u mlađim kategorijama.
– Bojan je jedan od igrača za kojeg već godinama znamo da ima potencijal biti kvalitetan igrač tako da uopće nije iznenađenje što je potpisao profesionalni ugovor. Kao i svi igrači u njegovim godinama pred njim je još puno rada, treninga i napredovanja u svim segmentima, no njegov razvoj svakako ide u pravom smjeru – rekao je voditelj Nogometne škole Dinamo Marijan Vlak.

Osobni karton Bojan Knežević:
Pozicija: Vezni
Datum i godina rođenja: 28.01.1997. godine
U Dinamu: od 2010., došao iz Bjelovara

Foto: Press