fbpx

Cedevita poražena kod Partizana

Na gostovanju…

Cedevita– Utakmica je ponudila svu onu dramatiku koju košarka može pružiti. Zadnjih minutu i 20 je bilo prekrasno za vidjeti, no otišlo je na krivu stranu. Bila je to zaslužena pobjeda Partizana. Nismo se priviknuli na njihovu agresivnu igru i tu smo cijelu utakmicu imali problema. Na kraju smo došli u priliku za pobijediti, no zadnja dva napada nismo uspjeli obraniti. Hatcher je zabio, Partizan je zasluženo pobijedio i idemo dalje. Sada nas čeka treća utakmica. To je sada nešto novo. Jedna utakmica odlučuje sve. Moramo biti bolji i biti čvršći cijelu utakmicu. Nadam se da ćemo pred našim navijačima u punom Domu sportova imati podršku publike koje će nas dovesti do pobjede i prolaska u finale – rekao je nakon utakmice trener Cedevite Veljko Mršić.
U drugoj utakmici polufinalne serije doigravanja ABA lige Cedevita je u Pioniru poražena od Partizana sa 74:73. Serija je sada izjednačena na 1-1 i za tjedan dana u Domu sportova igrat će se treća utakmica.
Kod Cedevite, koja je izgubila 20 lopti, Boatright je upisao 25 poena, Miro Bilan ubilježio je 16 poena i 10 skokova, a John Shurna 10 poena i tri skoka. Na strani Partizana Hatcher je utakmicu završio s 23 poena i četiri asistencije, a Birčević sa 18 poena i 11 asistencija.

Foto: Press