Brzo klizanje: Hrvati ponovno ruše osobne rekorde
By redakcija On 10 pro., 2017 At 01:58 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Beograd….

Na brzoklizačkome međunarodnom natjecanju nastavljeni izvrsni rezultati hrvatskih brzoklizača

Jan PosavecNakon prvog međunarodnog natjecanja u brzom klizanju Alpe Adria Trophy koje je održano prije mjesec dana u Zagrebu, ovaj vikend nastavljeno je u Beogradu. Prvog dana, Hrvati su srušili 15 osobnih rekorda, od čega je 8 rekorda rušeno 2 puta za redom.
I ovaj vikend hrvatski brzoklizači, nakon dvije odvožene discipline, pokazuju nastavak izvrsnih rezultata s dosadašnjih natjecanja. Natjecanju prisustvuje preko 100 brzoklizača iz 7 zemalja (Hrvatska, BiH, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Turska), među kojima je 18 hrvatskih brzoklizača. Naši sportaši u jednom su danu u dvije discipline uspjeli oboriti 15 osobnih rekorda te time dokazati kontinuitet kvalitetnog rada kao i potvrdu izvrsnih rezultata na dosadašnjim natjecanjima.
Na ovom natjecanju na vodećim pozicijama su naši seniori, ali i naša dva najmlađa brzoklizača.
Brzoklizanje, Hrvati, Rene KoprivnjakU starijim kategorijama u kojima se natječu naši reprezentativci, senior Ivan Martinić je na 1. mjestu kao i juniorka A, Valentina Aščić, dok je juniorka B, Maja Ivandić na izvrsnom 2. mjestu.
Već spomenuti naši najmlađi brzoklizači, juniori G, također su zauzeli vodeća dva mjesta. Rene Koprivnjak je na 1. mjestu, a Marko Opuhač je 2.
Danas se natjecanje završava posljednjom, srednje dugom disciplinom, na 1000 m, te podjelom medalja u pojedinačnoj konkurenciji.

Foto: Press

comment closed