Hrvatska reprezentacija spremna za Audi ISU svjetski kup
By redakcija On 25 ruj., 2017 At 07:00 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Brzo klizanje…

Audi ISUReprezentacija Hrvatske u brzom klizanje na kratkim stazama odrađuje zadnje treninge prije odlaska na 1. ovosezonsko natjecanje Audi ISU Svjetskog kupa koji se održava od 28. rujna do 01. listopada u Budimpešti.
Predvođeni trenerom Dubravkom Feldinom boje naše zemlje branit će Ivan Martinić, Martin Kolenc, Katarina Burić, Valentina Aščić, Danijela Ivandić i Maja Ivandić. Svi su oni ispunili norme kako bi nastupili na utrkama svjetskog kupa i borili se za najbolji plasman rame uz rame sa svjetskom elitom.
Riječ je o seriji od četiri natjecanja na kojem se natječu najbolji svjetski brzoklizači u ženskoj i muškoj konkurenciji, a na kojima će ujedno probati izboriti i nastup na ZOI jer su ova natjecanja ujedno i svjetske kvalifikacije za predstojeće ZOI.
Ove sezone prva dva natjecanja održavaju se u Europi, prvo u Budimpešti (28. rujna do 01. listopada 2017. godine), a drugo tjedan dana kasnije u nizozemskom Dordrechtu.
U studenom se najbrži brzoklizači svijeta sele u Aziju gdje se svjetski kup nastavlja dvama natjecanjima, u Shangaiu i u Seoulu.
Zbog iznimno jake konkurencije naše reprezentativce očekuje jako teško natjecanje stoga zaželimo im puno umješnosti i sportske sreće.

Foto: Press

comment closed