Igrači Hajduka podržali finale Sportskih igara mladih!
Piše: redakcija On 25 kol., 2015 At 06:30 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Split…

Igrači HajdukaBrojnim poznatima sportašima i ambasadorima Sportskih igara mladih, koji su izrazili podršku najvećoj sportskoj amaterskoj manifestaciji u ovom dijelu Europe, pridružili su se igrači Hajduka. Između napornih treninga i priprema za nove pobjede našli su vremena kako bi podržali 1. Veliko međunarodno finale koje se održava 24. do 28. kolovoza 2015. godine u Splitu.
Nakon državne završnice održane tijekom Igrači Hajdukasrpnja na nekoliko lokacija grada Splita, ovo međunarodno finale je kruna Sportskih igara mladih na regionalnoj razini. Njemu je u natjecateljskom dijelu prethodilo sudjelovanje djece iz 40 gradova Hrvatske, 120 dana natjecanja, 218 pobjednika, 3000 finalista i više od 60000 sudionika.
Uz potporu partnera, Sportske igre mladih omogućile su našim najmlađima da tijekom ljetnih praznika imaju zanimljiv i edukativan sportsko-zabavni sadržaj.
Igrači HajdukaU četvrtak, 27. kolovoza, na splitskim Prokurativama okupit će se više od 500 djece pobjednika iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine kako bi svečano obilježili zatvaranje Igara 2015. Ovaj događaj svojim prisustvom uveličat će eminentna imena iz svijeta sporta, te visoki dužnosnici triju zemalja. Dodjela nagrada najboljima od najboljih biti će popraćena vatrometom i prigodnim koncertom.

Foto: Press

comment closed