Mladi Vatreni protiv reprezentacije Turske na Rujevici
Piše: redakcija On 6 svi., 2017 At 02:30 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Hrvatska…

Vatreni– Poraz smo arhivirali i krenuli smo dalje. Nakon detaljne analize možemo žaliti jer smo vidjeli da smo kontrolirali utakmicu. Bili smo discipliniraniji od disciplinirane Italije i taktički bolji, a neke su pogreške usmjerile tijek događaja. Nismo dozvolili psihološki pad, igrači su i sami vidjeli da su dobro odigrali, svjesni individualnih grešaka. Znaju da moraju držati visoku razinu tijekom cijele utakmice, a moramo se više osloboditi u napadu i preuzeti više rizika – ispričao je izbornik Dario Bašić.
Drugo kolo Europskog prvenstva za igrače do 17 godina donosi i novi nastup mladih Vatrenih, koji su u srijedu poraženi od Italije 1:0, pogotkom Keana u samoj završnici utakmice. Danas na riječkoj Rujevici, mladi Vatreni igraju protiv vršnjake iz Turske. Turska je u prvom kolu rano povela 2:0 protiv Španjolske, no potom je također ostala praznih ruku. Španjolci su preokrenuli rezultat i slavili 3:2.
– Turci su individualno vrlo kvalitetni, s odličnim pojedincima, a možda su nijansu manje taktički disciplinirani od Italije. Tu ćemo možda imati više prostora, a svi smo 100 posto motivirani i jedva čekamo drugu utakmicu. Vidim igračima osmijeh na licu, ponovno ćemo svi dati sve od sebe. Nadam se pozitivnom rezultatu, želimo ovisiti sami o sebi u zadnjem kolu – najavio je izbornik.
Utakmica Hrvatske i Turske na Rujevici počela je u 13.15 sati, a sudi Nicolas Laforge iz Belgije. U drugom susretu Skupine A danas igraju i Španjolska i Italija, na stadionu u Kostreni s početkom u 17.45 sati.

Skupina A:
1. Španjolska 3
2. Italija 3
3. Turska 0
4. Hrvatska 0

Foto: HNS – Press

comment closed