Nova sportska emisija HRT-a ‘Stadion’!

O aktualnostima…

StadionSportski program HRT-a uzima ove jeseni novi zamah, a među novostima se svakako ističe emisija ‘Stadion‘, koja počinje 21. rujna 2015. godine te će svakoga ponedjeljka donositi pregled najjačih europskih nogometnih liga, najzanimljivije trenutke manjih nacionalnih prvenstava, ali i druge sportske teme.
Svakoga ponedjeljka će biti predstavljene aktualnosti sa španjolskoga, talijanskoga, njemačkoga i francuskoga prvenstva,a ovisno o njihovoj važnosti, i najzanimljivije trenutke iz drugih nogometnih liga.
Za svaku od četiriju temeljnih liga zadužen je po jedan vrijedni novinar. Španjolsku Primeru tako obrađuje Stjepan Balog, talijansku Serie A Saša Sušec, njemačku Bundesligu Luka Petrinec, a francuski Le Championat Robert Jelečević.
StadionOkosnica emisije bit će nogometne teme, ali u rubrici Top-tema bit će riječi i o drugim sportovima. Ovoga ponedjeljka glavna tema ipak je nogometna – novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, čiji se izbor očekuje u sljedećih nekoliko dana.
U prvome Stadionu, u ponedjeljak 21. rujna, će biti prikazan i ekskluzivan razgovor s bivšim hrvatskim izbornikom i sadašnjim menadžerom West Hama Slavenom Bilićem nakon gostovanja Čekićara kod Manchester Citya.
U svakoj emisiji će biti i rubrika Nacionalne ikone, u kojoj se donose usporedbe sportskih velikana nekad i danas. U prvoj će se emisiji pokušati odgovoriti na najveće nogometno pitanje: Tko je najbolji nogometaš svih vremena, Messi ili Maradona?
Urednik i voditelj prve emisije je Viki Ivanović, a Marko Šapit uključuje se u drugoj – 28. rujna.

Foto: Press