fbpx

Kolinda Grabar-Kitarović uživala u reviji pobjednika 50. Zlatne piruete

Zagreb…

Revija

Pred više od četiri tisuće ljudi, koji su uživali u spektakularnoj reviji pobjednika u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, završeno je 50. izdanje Zlatne piruete Zagreba.

Kolinda Grabar-Kitarović

Ljubitelji klizanja vidjeli su sve najbolje što je ponudilo četiri dana natjecanja u Ledenoj, a među brojnom publikom bila je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Na Zlatnoj pirueti, velikom rođendanu najstarijeg svjetskog natjecanja u umjetničkom klizanju, od 6. do 9. prosinca 2017. godine u Ledenoj dvorani, nastupilo je više od 150 klizačica i klizača iz 33 zemlje svijeta.

Kolinda Grabar-Kitarović
Na ledu su još jednom oduševili pobjednici ovogodišnje Piruete, gruzijski klizač Moris Kvitelashvili, ženska pobjednica Ruskinja Stanislava Konstantinova, najbolji sportski par Natalija Zabijako i Aleksander Rogonov, svi medaljaši, hrvatski reprezentativci Nicholas Vrdoljak, Patricija Skopančić, Hana Cvijanović, Hana Kosić, Katarina Kitarović, najmlađe nade Meri Marinac, Gita Žitković, Klara Čusak, Paula Kašnar, ekipe Zagrebačkih pahuljica u sinkroniziranom klizanju…

Revija

Bila je to idealna proslava velikog rođendana najstarijeg svjetskog natjecanja u umjetničkom klizanju!

Foto: Press