fbpx

Samir Toplak: Uvjeren sam da ćemo biti pravi!

Stvarno sam ponosan i vjerujem jako u ovu ekipu, kaže Samir Toplak

– Jako sam ponosan na svoje dečke kako smo reagirali pod izuzetnim stresom. Vratili smo se u poziciju da mi odlučujemo sami o sebi i to je nešto najljepše u sportu kada ovisiš sam o sebi. Stvarno sam ponosan i vjerujem jako u ovu ekipu, postali smo prava ekipa. Uvjeren sam da ako ćemo biti opet na nivou da možemo sami odlučiti o svojoj sudbini – rekao je Samir Toplak.

Samir Toplak

Ususret zadnjem kolu i nikada dramatičnijoj završnici prvenstva, gdje četiri od pet utakmica odlučuju o plasmanu lige, Lokomotiva gostuje na Poljudu. Trener Lokomotive, Samir Toplak je dan prije utakmice podijelio s nama svoja razmišljanja.

– Malo me ljute najave i priče okolo, već su svi upisali pobjede, a Lokomotiva je unaprijed izgubila i to nas samo tjera da budemo puni motiva, da igrači prepoznaju momenat da ne može netko samo tako ubilježiti pobjedu protiv nas. Mislim da ćemo biti sutra pravi.

Mi pod pritiskom već radimo određeno vrijeme i mi odlično reagiramo pod pritiskom, mislim da u ovom trenutku Istra i Varaždin moraju biti pod većim pritiskom i oni moraju razmišljati o nama a ne mi o njima. Samo razmišljam kako ćemo biti na najbolji mogući način kao prava momčad, da damo zadnji atom snage, jer se radi o, figurativno rečeno, životu ili smrti i uvjeren sam da ćemo sutra biti pravi! – zaključuje Samir Toplak.

Foto: Press NK Lokomotiva