NBA zvijezda Ivica Zubac i Kristina Prišč – ljetna idila mladog para!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 30 srp., 2016 At 11:49 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Romantika…

Uživali su u večernjim šetnjama uz more

Ivica Zubac, Kristina Prišč

Ivica Zubac, Kristina PriščIgrač LA Lakersa Ivica Zubac i njegova djevojka Kristina Prišč nekoliko dana proveli su u Tučepima i Makarskoj.
– Nismo mogli ostati duže jer Ivica ima obveze u novom klubu. No tih nekoliko dana uživali smo u sunčanju, kupanju i večernjim šetnjama uz more – rekla je lijepa Kristina za portal Scena.hr. Mladi par na Jadranu je napunio baterije Ivica Zubac, Kristina Priščza velike stvari koje ih čekaju u Americi. Kristina dodaje da će ostatak ljeta provesti u Los Angelesu. Podsjetimo, Ivica je početkom srpnja potpisao trogodišnji ugovor s Los Angeles Lakersima.
– Osjećam se odlično i uzbuđeno. Nisam mogao ni misliti da ću igrati za LA Lakerse. To su sve bili snovi, ali ako se dovoljno radi i trudi i snovi se ostvare – rekao je nedavno u ekskluzivnom intervjuu talentirani košarkaš za portal Scena.hr. Ivica je fantastičnom igrom oduševio Amerikance. Kristina je posebno ponosna na njegov uspjeh. A za Ivicu kaže da je izuzetno pažljiv dečko. Osvojio ju je izuzetnim karakterom.

Foto: Ivica Zubac i Kristina Prišč priv. album

comment closed