Mario Valentić kao Nives Celzijus
By redakcija On 7 ožu., 2020 At 12:51 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Show…

Nives Celzijus ocijenit će svoju dvojnicu u Tvoje lice zvuči poznato

Nives Celzijus– Sve se s vježbom može – otkriva energični Mario Valentić, a kako se snašao u svojoj prvoj maski i transformaciji u ženu saznat ćemo ove nedjelje u 20.15 sati na Novoj TV.
Nikome od osam kandidata nije svejedno ući u tuđe cipele i transformirati se u glazbene zvijezde, no Mariu Valentiću će već prva emisija predstaviti poseban izazov jer će morati impresionirati članicu žirija koju će ujedno i imitirati. Mario kao Nives morat će proći izazovno preoblikovanje tijela, skrivanje muških atributa, zahtjevnu šminku, a ovo je Valentiću ujedno i prvo hodanje u štiklama.
Lu Jakelić će također za prvu emisiju morati proći kroz nešto veći izazov od ostalih kandidata jer joj je dodijeljena dupla transformacija. Lu će tako morati izvesti pjesmu ”Rušila sam mostove od sna” i kao Dino Dvornik i kao Josipa Lisac.
– Dvije osobe odjednom i to već u prvoj emisiji, hm… Vidjet ćemo koja će osoba više izaći – tajanstvena je Lu oko svoje prve preobrazbe.
Na bini showa Tvoje lice zvuči poznato stat će i Marina Orsag, ovaj put kao zanosna pjevačica skupine ABBA. Vidjet ćemo koliko će Marina sličiti plavokosoj Agnethi, ali i zvučati i plesati baš kao ona, a o pjesmi koja ju je dopala kaže: ”Koreografski je najzahtjevnije, ne znam uopće kako ću to…”
U Terezu Kesoviju će se transformirati pjevačica Neda Parmać koja o prvoj emisiji kaže:
– Nisam nikada nikoga oponašala, ovo mi je sve potpuno novo. Imam tremu, no jedva čekam popet se na pozornicu. Pjesma koju ću otpjevati je baš kao i Tereza – bezvremenska.
Kao Freddieja Mercuryja vidjet ćemo glumca Fabijana Pavla Medvešeka koji će izvesti Bohemian Rhapsody.
– Njegov glas i raspon je nešto što je neponovljivo. Veselim se ovom nastupu – izjavio je Fabijan.
U nedjelju nas očekuje i Lana Klingor kao Lunchmoney Lewis koji je već i sam vidio i komentirao njenu pripremu na društvenim mrežama. Voditeljicu showa Maju Šuput ususret prvoj emisiji prati u stopu pak glumac Marko Braić koji i na taj način pokušava biti sve sličniji poznatoj pjevačici koju je dobio kao svoj prvi zadatak. Cardi B također staje na binu showa Tvoje lice zvuči poznato i to zahvaljujući zadatku Siniše Ružića koji će dati sve od sebe da zaboravimo i na Sinišu i na Tomu Bobana iz Na granici i zabavimo se temperamentom pjevačicom kojeg će talentirani glumac utjeloviti u prvoj emisiji showa.
Ne propustite prvu emisiju šeste sezone popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato u nedjelju u 20.15 sati na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed