fbpx

Ivica Zubac je najbolji All-Around igrač Ljetne lige!

LA Lakers…

Ivica ZubacIvica Zubac završio je Ljetnu NBA ligu na vrlo visokoj razini. U zadnjoj utakmici postigao je 16 pogodaka, 11 skokova – od toga 5 ofenzivnih, šest blokada u tijesnom porazu od Utah Jazz-a – piše lakersnation.com u objavljenom članku naslova ‘Ivica Zubac Was Lakers Best All-Around Player In Summer League’.
– Svaki dan, svaka utakmica je zabavna i super je igrati s ovim igračima, čak i kad sjedim na klupi je zabavno. Ovdje su svi mladi, postoji neka kemija i svi su ovdje povezani – rekao je Ivica Zubac nakon treće utakmice u kojoj su LA Lakersi svladali Golden State Warriorse rezultatom 78-65.
– Bilo koji zaključak o Ivici bi bio nekompletan bez komentara o njegovoj sreći i pozitivnim vibracijama koje on pokazuje na terenu i van terena. Vrlo je osvježavajuće vidjeti igrača koji je ispunjen srećom i osmijehom pri samoj pomisli o igri. Potpuno iskreno, Ivica je već postao omiljena figura LA Lakersa, kako kod obožavatelja tako i među suigračima te medijima – kažu na lakersnation.com.

Foto: Ivica Zubac društvena mreža