VIDEO: POKRENI SE: Nina Badrić i Ivica Olić pozivaju na vježbanje!
By Gordana Malašić Lazić On 28 lip., 2013 At 10:17 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Nina Badric - Copy– Kažu pametniji da tijelo pamti. U nekim mladim godinama jako je lako biti fit i u formi.  Kako godine prolaze, naše tijelo pamti koliko smo mu zdravlja i vježbe dali. Trudim se maksimalno iznad svega biti u kondiciji i to mi je najvažnije, prvenstveno radi zdravlja. Vježbanje daje mentalnu snagu – rekla je Nina Badrić. Pjevačica i nogometni reprezentativac Ivica Olić pridružili su se nacionalnoj kampanji POKRENI SE!. Ivica i Nina pozivaju građane da vježbaju za sretniji i zdraviji život.

– Dragi vježbači i vježbačice, pokrenite se ovog ljeta. Vidimo se na svim najboljim lokacijama diljem hrvatske obale – pozvala je glazbena diva.

Ivica OlicIako je Olić cijeli život posvetio sportu, igrač njemačkog Wolfsburga svjestan je kako nismo dovoljno osviješteni po pitanju vježbanja.

– Svi mi u Hrvatskoj, kako sportaši tako i amateri, dužni smo još više raditi na sebi. Još više dati sebe. Danas je posao veliki stres, a trening treba biti odmor za mozak. Zato se pokrenite s nama ovog ljeta u pet hrvatskih gradova. Vježbajte za vlastito bolje sutra! – istaknuo je Olić. Projekt POKRENI SE! nastao je u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba. Vježbanje u pulskoj Areni omogućili su Grad Pula i TZ pula. Vježbanje na svim lokacijama pod vodstvom trenera Marija Anića Kremića je besplatno.

Nina Badrić poziva na vježbanje:

comment closed