fbpx

VIDEO: Renata Sopek u ringu sa Željkom Mavrovićem!

Zeljko i Renata_02

Nakon vrlo napetog boksačkog dvoboja, u kojem se do zadnje sekunde nije znao pobjednik, Željko Mavrović je ispričao Renati Sopek detalje o svojem povratku profesionalnom boksu, objasnio daljnje planove vezane uz nastavak boksačke karijere te otkrio je li mu zacijelilo rebro. U šestoj epizodi emisije u ‘Dobroj formi’ voditeljica se našla u ringu s jednim od najboljih hrvatskih boksača.

Renatina druga gošća, 18-godišnja Zagrepčanka Melita Fabečić, koja je prije nekoliko dana postala nova Miss Universe, po prvi put otvoreno priča o svojim tinejdžerskim borbama i ljepoti tijela.

Zeljko i Renata_01

U prilogu o zdravlju, stručnjaci savjetuju kako proći kroz ne baš omiljeno doba za mnoge žene, menopauzu, dok Renata i njezin stručni tim odvode Mihaelu, sudionicu Fit-realityja, na masažu kako bi je nagradili za izgubljena 4 kilograma! Ovaj tjedan u 10-minutnom treningu Renata pokazuje kako vježbati uz rekvizit kojeg svi imamo u svom domu – stolac.

Ima li Renata ikakve šanse u dvoboju sa Šakom sa Srednjaka gledatelji će moći doznati već sutra, u nedjelju 26. svibnja u 17 sati kada na RTL2 kreće nova epizoda emisije ‘U dobroj formi s Renatom Sopek’!

[vsw id=”rfKXZ8AjNMI&feature=youtu.be” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]