fbpx

Zoran Mamić: Nekoga ćemo dobro ‘okrznuti’ u Ligi prvaka!

Maksimir…

Zoran Mamić– Čestitke momčadi na fantastičnoj igri i rezultatu. Vrlo sam sretan i emotivan. Što uopće reći? Dobro smo otvorili pa skoro ‘zatvorili’ utakmicu na naš način, ali smogli smo snage, odgovorili na odličan način te uz pravu utakmicu zasluženo ušli u Ligu prvaka – rekao je trener Zoran Mamić nakon utakmice pa dodao.
– Ako smijem biti malo sebičan – ovo je za mog tatu.
Nogometaši GNK Dinamo izborili su plasman u Ligu prvaka nakon što su u uzvratnom susretu na Maksimiru pred 17.000 gledatelja pobijedili albanski Skenderbeu s 4-1 i tako potvrdili pobjedu od 2-1 iz prve utakmice. Trener Dinama Zoran Mamić bio je oduševljen nakon utakmice i plasmana Dinama u Ligu prvaka. Je li ovo treneru Mamiću najdraža utakmica i pobjeda u igračkoj/trenerskoj karijeri?
– Velika je, ali teško mi je sada reći. Bio sam u Francuskoj na Svjetskom prvenstvu, s Dinamom dobivao velike utakmice… Zoran MamićSvakako je jako draga, ali ne mogu reći da je najdraža – kaže trener pa opisuje kako se osjećao početkom nastavka kada su Modri ostali s igračem manje.
– Ne mogu skrivati da svašta prođe kroz glavu, ali znao sam da smo bolji i da ćemo ulaskom Antolića dobiti na mirnoći i kvaliteti; nisam bio u strahu.
O suparnicima koje će Modri dobiti u četvrtak trener nije htio pričati.
– Večeras neću sigurno razmišljati o tome – kaže trener pa zaključuje o ciljevima Modrih u skupini. “Naravno da se nećemo zadovoljiti ovime i cilj je biti sve bolji. Ispravljati pogreške i biti bolji pa ćemo vidjeti. Siguran sam da će ova momčad nekoga dobro “okrznuti” u Ligi prvaka.”

Foto: Press