fbpx

2. sezona serije Mrtvozornica od ponedjeljka na malim ekranima

Mrtvozornica od ponedjeljka na HTV1

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 4. listopada 2021. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15.55 sati počinje s prikazivanjem druge sezone serije Mrtvozornica.

Mrtvozornica

Radnja BBC-jeve serije Mrtvozornica o policijskim istragama čija odvija se u veličanstvenom britanskom priobalnom kraju. Pratimo ambicioznu odvjetnicu koja se vratila živjeti i raditi u devonski gradić iz kojeg je pobjegla kao tinejdžerica.

Mrtvozornica

Jane Kennedy je mrtvozornica koja zajedno sa svojom starom ljubavi detektivom Daveyjem istražuje iznenadne ili neobjašnjive smrtne slučajeve. U svakoj je epizodi nakon otkrića mrtvog tijela čeka nov i intrigantan slučaj koji mora istražiti. Janeina suosjećajnost i izraženi instinkti pomažu joj da stekne uvid u tajne i komplicirane odnose iza svake smrti.

U seriji se isprepleću borba protiv kriminala, opasnost te toplina i veselost Janeina odnosa s kolegama, obitelji i mjesnim stanovništvom. I u ovoj sezoni osjećamo snažnu kemiju između nje i Daveyja. Hoće li ponovno planuti ljubav?

U prvoj epizodi nove sezone Jane se mora suočiti s vlastitim strahom od visine kad ona i Davey istražuju padobransku nesreću. Otkrivaju da je netko dirao opremu.

Uloge: Claire Goose, Matt Bardock, Grace Hogg-Robinson, Beatie Edney, Ivan Kaye, Oliver Gomm

Foto: Press