Crvena jabuka: Božićni koncert uz najslađu jabuku
By redakcija On 19 pro., 2017 At 01:52 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

The Best…

Crvena jabuka– Najslađa glazbena poslastica ovog Božića u Zagrebu zasigurno će biti koncert grupe koja usrećuje generacije obožavatelja. Legendarni Žera i Crvena jabuka dolaze u zagrebački klub The Best, u četvrtak 21. prosinca u 20:00 sati – poručuju organizatori.
U trideset godina djelovanja, ‘jabuka’ je iznjedrila bezbroj hitova, a ni nakon tri desetljeća njihova popularnost ne jenjava, i za koncerte se traži mjesto više.
Uz njihove pjesme odrasle su i zaljubljivale se generacije, a pjesme put ‘Tamo gdje ljubav počinje’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Tvoga srca vrata’, ‘Bježi kišo s prozora’, ‘Volio bih da si tu’, Sviđa mi se ova stvar”, „Ima nešto od srca do srca”, „To mi radi”, diraju srce i dušu.
Poznati višesatni koncerti Crvene Jabuke i svevremenski hitovi dovoljan su razlog da 21. prosinca dođete na veliki božićni koncert u klub The Best.
Nakon odličnih nastupa klape Cambi, Miroslava Škore i posljednjeg Harija Rončevića, The Best i ovim koncertom nastavlja program četvrtkom pod nazivom #TheBestClassic.
Riječ je o terminu rezerviranom za najbolje domaće izvođače, a koncerti počinju u 20 sati, što je odlično vrijeme za sve one željne kvalitetnog, ali i mirnijeg večernjeg provoda. Klupski prostor The Besta za ove je prigode posebno prilagođen, uz obilje sjedećih mjesta
Ne propustite stoga božićni koncert Crvene jabuke u The Best,

četvrtak 21. prosinca 2017. godine u 20.00 sati!

Foto: Press

comment closed