Felix Baumgartner i 2Cellos sletjeli na ‘užareni’ teren!
Piše: redakcija On 8 lip., 2015 At 02:33 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Poreč…

2Cellos2Cellos su imali zadovoljstvo letjeti sa slavnim Felixom Baumgartnerom u helikopteru i sletjeti u Poreč kako bi na centralnom terenu porečke uvale Peškere odsvirali hrvatsku himnu pred prepunim tribinama i otvorili završnicu turnira u odbojci na pijesku – Poreč Majora. Prijenos uživo, osim hrvatskih medija, pratilo je nekoliko desetaka televizija diljem svijeta, pa je hrvatsku himnu i atmosferu s užarenog terena istarskog gradića imao priliku gledati cijeli svijet. Poreč Major je doveo u Poreč tisuće obožavatelja odbojke na pijesku iz svih krajeva svijeta, koji su došli bodriti najbolje svjetske igrače odbojke na pijesku, među kojima su olimpijski, svjetski i europski pobjednici.
Ime Felixa Baumgartnera upisano je u povijest kao ime prvog čovjeka koji je 2012. godine vlastitim tijelom probio zvučni zid skočivši s ruba svemira.
Luka Šulić i Stjepan Hauser su zahvaljujući turneji diljem svijeta navikli na letenje avionom, a na snimanju spota za pjesmu ‘Technical Difficulties‘ s albuma ‘IN2ITION’, imali su već priliku i za vratolomije helikopterom. Nakon zabavnog vikenda, Luka i Stjepan počeli su s probama za dva koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski, 9. i. 10. lipnja na kojima će izvoditi klasični repertoar uz pratnju Zagrebačkih solista. Na jedinstvenim glazbenim večerima pokazat će kako zvuče violončela ovog vatrenog dua u partiturama Vivaldija, Boccherinija, Vivaldija, Bacha, Rachmaninova, Morriconea, Zimmera…

Foto: Tomislav Moze

comment closed