fbpx

FOTO: Great Gatsby Night u Opatiji!

Na trgu…

Fotogalerija

Prava Gatsbyjevska noć – Spektakl i glamur u stilu 20-ih

Gatsby

Great Gatsby NightGreat Gatsby Night pokazao se kao pun pogodak i nešto što sasvim sigurno u budućnosti treba ponoviti. Vizija je da se pažljivim planiranjem i organizacijom odabranih vrhunskih i kvalitetnih programa u budućnosti pozicioniramo kao prepoznatljiva hotelska kuća i na tom polju, ali ne samo u destinaciji i regiji već daleko šire – rekla je Ranka Gismondi event manager u Milenij hotelima.
Ovaj vikend održan je pravi spektakl kakav se u Opatiji, ali i šire rijetko viđa. ‘Great Gatsby Night‘ u organizaciji Milenij hotela pretvorio je cijelu ulicu V. Cara Emina u mjesto lude zabave po uzoru na 20-te godine prošloga stoljeća i više od 300-njak okupljenih gostiju pružio nezaboravan doživljaj. Svaki detalj vratio je posjetitelje stotinu godina unatrag – ulicom su šetali i svoje usluge nudili čistači cipela, ljubitelji retro delicija na uličnim štandovima mogli su kušati slastice koje su obilježile to doba – ušećereno voće, jagode u čokoladi, a na barovima se točio šampanjac i najpopularniji kokteli 20-ih. Cijeli prostor odisao je posebnim šarmom koji su dodatno pojačale bogate i blještave dekoracije, kristali, perje i perlice te fantastična rasvjeta. Večer je bila puna interesantnih i kreativnih elemenata u kojima je sudjelovalo 50ak različitih umjetnika – glazbenika, glumaca, plesača, statista, a za odličnu atmosferu koja nas je vratila u vrijeme jazza, swinga i charlestona tijekom cijele večeri bio je zadužen izvrsni Big Band Josipa Pepija Forenbachera.
Great Gatsby Night– Smatram da će takav pristup i shvaćanje da eventi danas sve više postaju razlog putovanja zasigurno prerasti u dimenziju i razmjere radi kojega će gosti ciljano zbog toga dolaziti u naše hotele i destinaciju jer će to ispuniti njihova očekivanja da će upravo tu doživjeti neko novo nezaboravno iskustvo i emociju. Smatram da su nivo i kvaliteta esencijalni u kreiranju i organizaciji samih evenata jedne renomirane hotelske kuće. Danas se svijetu na takav način radi, a takva je i cjelokupna politika i vizija Milenij hotela da se neprestano razvijamo, da imamo jasnu sliku o onome što radimo i kako radimo te da na svom putu razvoja uvijek težimo boljem i da konstantno pratimo svjetske trendove – zaključila  je Ranka.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=562]