fbpx

Iva Jerković s prijateljicom Magdalenom u ženskom provodu!

8Iva Jerkovic (1)– Htjela sam poslušati Feddea Le Granda i ispostavilo se da je večer bila pun pogodak. Atmosfera u klubu bila je odlična, a nakon obiteljskog odmora u Ninu uvijek dobro dođe malo rasplesanog ženskog provoda – rekla je manekenka i partnerica portala Scena.hr Iva Jerković. Sinoć je završio Moonsnplash, treći po redu i posljednji Aquariusov festival ovo ljeto, koji je ugostio DJ zvijezde Bennyja Benassija i Feddea Le Granda. Među brojnim zaljubljenicima u elektronsku glazbu partijala je i lijepa Iva, koja je u klub stigla s prijateljicom, modnom blogericom Magdalenom Balenović.

Iva Jerkovic2Fedde Le Grand priredio je najbolji tulum ove sezone, a na kraju nastupa sa svojim MC-jem napravio je ‘diving stage’, odnosno zajedno su skočili u publiku koja ih je nosila na rukama.
Fedde je u klubu probao je domaću rakiju od meda.
– Medica je izvrsna. Obožavam ovo vaše piće! – kazao je nizozemski kralj plesnog podija. Obećao je da će sljedeće godine ovdje ostati na ljetovanju i uživati u domaćoj hrani, suncu i odličnim plažama između Novalje i Luna.

– U Aquariusu uvijek dobijem odličan feedback, nevjerojatnu energiju i ljubav od kluba i publike – kazao je Fedde.

Foto:  Goran Telak