fbpx

Jole s fešte u Rogoznici: Volio bih snimiti duet i s Tinom Turner!

Josko Cagalj Jole_1– Od djetinjstva mi je najveća želja snimiti duet s Bruceom Springsteenom. A san mi je snimiti duet i s Erosom Ramazzottijem i Tinom Turner – otkrio je pjevač za portal Scena.hr nakon nastupa. Joško Čagalj Jole sinoć je pjevao u Rogoznici. Nastupom je oduševio publiku. Jole je ovog ljeta ‘zatrpan’ koncertima pa neće ići na duži godišnji odmor.
– Imam puno vremena za godišnji odmor. Imam cijelu zimu jer je ova recesija malo uzela danak tako da se u tom razdoblju smanjio broj događanja pa ima puno više vremena za odmor. Jedino je subota uvijek radna – objasnio nam je Jole. Uvijek nasmijani glazbenik kaže da je zadovoljan karijerom i obiteljskim životom.
– Obitelj mi je na prvom mjestu. Jako sam sretan što imam svoje tri curice i sve prepuštam dragom Bogu za dalje. RogoznicaDa se tri puta rodim ponovo bih želio isto. Sretan sam i ispunjen. Imam lijep brak, a moje cure su mi sve na svijetu – istaknuo je Jole. Glazbenik je nedavno objavio novu pjesmu, a otkrio nam je i kako napreduje i njegov veliki projekt ‘Tulumi s Jolom’.
– S prijateljima Perom Kozomarom i Tončijem Huljićem radit ću koncerte po dvoranama pod nazivom ‘Tulumi s Jolom‘ pa ćemo vidjeti što će biti od toga. Ja sponzora nikada nisam imao niti sam od ikoga uzeo koju kunu. Sve financiram sam, a ovo je veliki projekt i vidjet ćemo kako će sve ići i tehnički i financijski – rekao je ekskluzivno za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr