Koncert Andrea Bocelli u Areni službeno rasprodan
By redakcija On 9 ožu., 2018 At 12:55 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb…

Potražnja za ulaznicama nadmašila je kapacitet Arene Zagreb, a najveći sretnici će imati priliku na ulazu kupiti dodatnih 50 ulaznica

Andrea Bocelli– Nakon što su prodane sve ‘redovne’ ulaznice, u prodaju smo pustili i dodatne ulaznice koje su u kratkom vremenu nestale. Neizmjerno nam je drago što je publika prepoznala ovaj spektakl kao jedan on najvećih glazbenih događaja u Hrvatskoj, a mi ćemo se pobrinuti da im koncert ostane u najboljem sjećanju – potvrdio nam je to Alen Ključe, direktor Star produkcije i organizator koncerta.
Povodom Međunarodnog dana žena, Andrea Bocelli četvrti će put nastupiti pred hrvatskom publikom, a karte za koncertni spektakl, koji će se održati u Areni Zagreb 10. ožujka službeno su rasprodane. Dobra vijest je da je organizator ostavio dodatnih 50 ulaznica za kupnju na dan koncerta, koje će se od 15.00 sati prodavati na blagajni Eventima.
Slavni talijanski pjevač Andrea Bocelli za zagrebačke je obožavatelje pripremio bogat repertoar ljubavnih pjesama i najljepših opernih arija kako bi Dan žena protekao u što romantičnijem ozračju. Najavljen program predviđa dva dijela: u klasičnom dijelu Bocelli će izvoditi najpoznatije operne arije, dok će se u drugom dijelu posvetiti vlastitim najvećim hitovima kao što su O sole mio, Canto della terra te brojni drugi.
Na pozornici će mu se pridružiti i glazbena pop diva Ivana Vrdoljak Vanna, čije su izvanredne glasovne mogućnosti već dobro poznate domaćoj publici. Osim Vanne na najavljenom koncertu nastupit će i Zagrebačka filharmonija pod vodstvom sjajnog dirigenta Marcella Rota, čime je Zagrebačka filharmonija dobila priliku još jednom pokazati svoju kvalitetu i jedinstveni glazbeni doživljaj. Lista glazbenih velikana upotpunjena je i Akademskim zborom ‘Ivan Goran Kovačić’.
Osvajajući rasprodane arene i dotičući brojna srca kao pjevač, kantautor i glazbeni producent, rođen gotovo slijep, Bocelli je uzor i inspiracija umjetnicima diljem svijeta. Njegovoj se veličini godinama dive pape, predsjednici, aristokrati i najveće svjetske zvijezde, a tome će svjedočiti i sretnici koji su svoju ulaznicu kupili na vrijeme.

Foto: Press

comment closed