fbpx

Lady Gaga: Ovo je bilo nevjerojatno iskustvo, poput traženja duše

Joanne…

Nakon dvije godine, jedna od najpopularnijih pop zvijezda današnjice – Lady Gaga, vraća se s iščekivanim albumom ‘Joanne’

Lady Gaga– Ovim albumom želim iznenaditi fanove…Ovo je bilo jedno nevjerojatno iskustvo, poput traženja duše – rekla je Lady Gaga.
Lady Gaga danas je predstavila svoj iščekivani studijski album ‘Joanne’, prethodno najavljen singlom ‘Perfect Illusion‘, te pjesmama ‘Million Reasons‘ i ‘A-YO‘. Na albumu se nalazi 11 potpuno novih pjesama u standardnoj verziji, te dodatne tri pjesme u deluxe izdanju.
Produkcijom novog izdanja pozabavili su se iskusni Mark Ronson, ali i sama Lady Gaga. Tijekom rada na albumu Ronson je predložio da se u kreativni proces uključi frontmen psihodeličnog benda Tame Impala – Kevin Parker, ali i Josh Homme (Queens of the Stone Age), koji je svirao gitaru na pjesmi ‘John Wayne’. S druge strane, Lady Gaga osobno je pozvala indie – folk glazbenika Father John Mistya, koji je svirao bubnjeve. Uz spomenute suradnje tu je i ona s Florence Welch (Florence and the Machine) na pjesmi ‘Hey Girl’.
Novo studijsko izdanje “Joanne” hrvatskoj publici od danas je dostupno u digitalnom obliku na linku.

Foto: Promo