Predstavi Mali princ zbog velikog interesa publike dodatni termini

INK GK Pula…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Mali princ

Mali princ– U vanjskom blještavilu, ova se predstava uklopila tako što se okrenula nama iznutra. Iz predstave Mali princ saznajemo ono što jesmo i zbog čega postojimo. Tako da će svatko iz publike predstavu promatrati onime što ima u sebi – istaknula je o predstavi Mali princ ravnateljica INK Gradskog kazališta Pula Gordana Jeromela Kaić.
U vrlo bogatoj ponudi programa u mjesecu prosincu, INK Gradsko kazalište Pula, nakon velikog interesa publike, osiguralo je dva dodatna dva termina izvedbe predstave Mali princ, u ponedjeljak 19. prosinca 2016. godine s početkom u 9.30 i 11.00 sati.
O predstavi Mali princ:
Mali princNije lako ponovno ispričati priču koju svi znaju. A Mali princ to jest. Priča koja ne poznaje ni dobne ni vremenske granice, priča koju su vam pričali i koju vi pričate. Izazov koji Mali princ predstavlja, potaknuo nas je da u njemu tražimo i pronađemo nešto što nam je danas posebno blisko. Kroz odnos dječjeg svijeta i svijeta odraslih, dovodeći u pitanje opće prihvaćene vrijednosti odraslih osoba, Mali princ postavlja nam najteže (a možda i najlakše) pitanje: ŠTO JE TO DOISTA VAŽNO? S tim pitanjem započinjemo naše putovanje, pozivajući vas da nam se pridružite u potrazi za odgovorima.

Antoine de Saint-Exupery / Ivana Đula
redateljica: Renata CAROLA GATICA
asistentica redateljice i koreografkinja: Andrea GOTOVINA
scenografkinja: Breza ŽIŽOVIĆ
kostimografkinja: Desanka JANKOVIĆ
autori glazbe: Ivana ĐULA i Luka VRBANIĆ
oblikovatelj svjetla: Dario DRUŽETA

ULOGE/IGRAJU:
AVIJATIČAR: Darko JAPELJ
MALI PRINC: Mark MARIĆ
KRALJ, POSLOVNI ČOVJEK, GEOGRAF: Frano NOVLJAN
UOBRAŽENKA, NAŽIGAČA, LISICA: Helena MINIĆ MATANIĆ / Lara ŽIVOLIĆ ZMIJA: Andrea GOTOVINA
RUŽA: Saša MARKOVIĆ / Petra KOVAČIĆ
MALI AVIJATIČARSKI ZBOR – MAZ :
Lana CRNOGORČIĆ, Nikola DUBROJA, Petra KOVAČIĆ, Saša MARKOVIĆ, Matija MILOŠEV, Paola PAMIĆ, Noa PAVLINOVIĆ , Luanna POČEREK, David ROVIS, Nina SEBASTIJAN, Noel SMAILBAŠIĆ, Iman ŠEHIĆ, Antonia TOMIĆ, Luka VASILIĆ , Mei VEN, Ema VJEŠTICA

Foto: Press