fbpx

Kardinal Josip Bozanić i Milan Bandić na koncertu Božić u Ciboni

Zagreb…

Josip Bozanić, Milan BandićU ponedjeljak je u prepunoj dvorani Košarkaškog centra Dražen Petrović održan svečani koncert Božić u Ciboni. Tradicionalnu božićnu čestitku građanima su u Ciboni uputili nadbiskup kardinal Josip Bozanić te gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.
Na koncertu Božić u Ciboni i ove su godine nastupili sjajni glazbeni umjetnici – solisti, pjevački zborovi te Orkestar Kazališta CibonaKomedije i Jazz orkestar HRT-a, pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.
Na 28. Božiću u Ciboni koji se tradicionalno održava 26. prosinca nastupilo je više od 1.000 izvođača, a božićne pjesme pjevali su – Antonela Doko, Boris Ćiro Gašparac, Damir Kedžo, Danijela Pintarić, Dino i Karla Miklaužić, Đani Maršan, Ervin Baučić, fra. Ante Kazoti i s. Josipa Otahal, Jana Pogrmilović i Filip Filipović, Josipa Lončar, Lela Kaplowitz, Lidija Horvat, Mateo Pilat, Petra Pia Kartelo, Renata Sabljak i Zoran Tomaić. Na ovogodišnjem koncertu su nastupili i brojni zborovi i KUD-ovi te Gazde, Klapa Ošjak i Zvjezdice.

Foto: Press – Niko Goga