fbpx

Kardinal Bozanić uveličao Božić u Ciboni

Koncert u Zagrebu…

Tradicionalnu božićnu čestitku građanima su u Ciboni uputili nadbiskup kardinal Josip Bozanić te gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

kardinal Josip BozanićSvečani koncert ‘Božić u Ciboni‘ održan je sinoć u prepunoj dvorani Košarkaškog centra Dražen Petrović u Zagrebu. Tradicionalnu božićnu čestitku građanima su u Ciboni uputili nadbiskup kardinal Josip Bozanić te gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.
Božić u Ciboni već 27. put uzastopce održava se na blagdan sv. Stjepana. Brojni  posjetitelji, njih više od 4.000 te gledatelji pred malim ekranima imali su priliku uživati u izvedbama vrhunskih glazbenih umjetnika i Cibonaimpresivnih zborova koji su oduševili sve okupljene na ovom tradicionalnom koncertu. Prigodne blagdanske pjesme izvelo je više od 1500 izvođača uz pratnju Božićnog orkestra i pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca. Veličanstveni koncert uveličali su i predstavnici Povijesnih postrojbi Hrvatske vojske i Kravat pukovnije.
Božić u Ciboni održao se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona te Hrvatskom radiotelevizijom.

Foto: Press