fbpx

Novi likovi u seriji Na granici: Borko Perić, Davor Garić…

Na TV…

Na graniciOvih dana u popularnu seriju Na granici ulazi nekoliko novih likova, a u jednoj većoj ulozi vidjet ćemo glumca Borka Perića.
– S velikim nestrpljenjem očekujem pojavljivanje Tonija Kralja u novim epizodama serije Na granici. Bilo je predivno raditi s tako fenomenalnom i profesionalnom ekipom. Nadam se da će biti i publici zabavno kao Što je i meni bilo na setu – izjavio je Borko Perić.
Toni Kralj, kojeg Borko Perić utjelovljuje, glumac je dnevnih serija, junak serije Saziv ljubavi koja se upravo prikazuje na televiziji. Popularan je, žene ga vole, ali on se želi dokazati kao ozbiljan glumac i žarko želi ulogu u kriminalističkoj američkoj seriji, što užasava njegovog agenta koji ne vjeruje da je Toni dovoljno talentiran. Da bi se što bolje pripremio za audiciju i ulogu policajca na meksičkoj granici dolazi u Lokvicu. Policijska postaja Lokvica ga mora primiti da bi poboljšala svoj imidž. Toni je pozitivac, zabavan je i šarmantan, ali ima problem s egom i potrebu da se svima svidi. Fasciniran je Markom po kojem želi raditi svoju ulogu pa ga prati i „skida“. Kako će se Marko nositi s tim, te što će se sve Toniju događati u Lokvici, tek ćemo vidjeti. Jedno je sigurno, Toni će sve što mu se dogodi, i dobro i loše, prihvatiti s oduševljenjem, vjerujući da će mu sva ta iskustva pomoći u glumačkom poslu.
Na graniciU epizodnoj ulozi već ove srijede u seriji Na granici vidjet ćemo u ulozi Tajsona Marinka Leša, ali i novinara lifestyle emisije IN magazin, Davora Garića. Davoru ovo nije prvi put da se okuša i u glumačkim vodama, a na kratko je snimanja intervjua sa zvijezdama zamijenio sa setom hit serije Nove TV. Davora i dalje nastavljamo pratiti kroz priloge s domaće showbizz scene, i rubriku Paprene kuglice utorkom u IN magazinu, a kroz nekoliko epizoda vidjet ćemo ga i kao snagatora Robija. Davor je redom u domaćim serijama glumio negativce, a jedna takva uloga pripala mu je i u popularnoj seriji Na granici.
Robi će pomrsiti planove poznatim Lokvičanima, a Davor o svom iskustvu na setu popularne serije kaže:
– Jedva čekam da se moje scene počnu prikazivati na malim ekranima jer glumim lika koji je potpuno drugačiji od mene. Mogao bih ga okarakterizirati kao potpunog luđaka koji je toliko ljubomoran da će čak nekoliko likova ‘stradati’ od njegove snažne ruke! Na snimanju jedne scene, gdje sam morao jako vikati, toliko sam se uživio u ulogu da sam ostao bez glasa i sljedećih nekoliko dana nisam mogao govoriti!
Ne propustite nove epizode serije Na granici od ponedjeljka do petka od 20.20 sati na Novoj TV!

Foto: Press