Nagrađujemo čitatelje: Men’s Night uz film Osvetnici 2!
Piše: redakcija On 28 tra., 2015 At 10:07 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Nagradna igra…

OsvetniciPortal Scena.hr u suradnji s Cineplexx nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za projekciju filma ‘Osvetnici 2: Vladavina Ultrona‘ koji će se prikazati u sklopu Men’s Night večeri 30. travnja 2015. godine s početkom u 19,30 sati u kinu Cineplexx City Center one Zagreb East i City Center one Split. Potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Osvetnici‘, ime i prezime, kontakt telefon, i napisati u kojem Cineplexx kinu (Cineplexx City Center one Zagreb East ili City Center one Split) želite pogledati film. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u četvrtak 30. travnja do 11,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Ulaznice se podižu na blagajni Cineplexx kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta na dan projekcije.
OsvetniciMen’s Night – Osvetnici 2: Vladavina Ultrona
Zvijezde novog nastavka Osvetnika ponovno su Robert Downey Jr., koji utjelovljuje ulogu Iron Mana, Chris Hemsworth kao Thor, Mark Ruffalo kao Hulk i Chris Evans kao Kapetan Amerika. Ostatak glumačke ekipe čine Scarlett Johansson kao Crna udovica, Jeremy Renner kao Hawkeye, Don Cheadle kao James Rhodes/War Machine, Cobie Smulders kao agentica Maria Hill, Stellan Skarsgard kao Erik Selvig i Samuel L. Jackson kao Nick Fury. Ova ekipa mora pobijediti Jamesa Spadera koji utjelovljuje ulogu Ultrona, zastrašujućeg zlikovca koji želi izumiranje ljudske vrste. Također se susreću s dva nova zlikovca – Pietro Maximoff kojeg utjelovljuje Aaron Taylor-Johnson i Wanda Maximoff koju utjelovljuje Elizabeth Olsen.
Ulaznice Men’s Night su u prodaji i mogu se rezervirati na linku.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 30. travanj:
Nagrade 2×2 ulaznice, za projekciju filma: ‘Osvetnici 2: Vladavina Ultrona‘ koji će se prikazati u sklopu Men’s Night večeri 30. travnja 2015. godine s početkom u 19,30 sati osvojili su Jadran Franin (Cineplexx City Center one Split) i Daria Sfeci (Cineplexx City Center one Zagreb East). Ulaznice se podižu na blagajni Cineplexx kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta na dan projekcije.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, u idućem tjednu opet Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr

comment closed