Nagrađujemo čitatelje: Ladies Night – Bezvremenska Adaline!
Piše: redakcija On 19 tra., 2015 At 11:24 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Nagradna igra…

Bezvremenska AdalinePortal Scena.hr u suradnji s Cineplexx nagrađuje najsretnije čitatelje s 3×2 ulaznice za projekciju filma ‘Bezvremenska Adaline‘ za 23. travnja 2015. godine u 20,00 sati u sklopu Ladies Night u Cineplexxu. Potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Bezvremenska Adaline‘, ime i prezime, kontakt telefon, i napisati u kojem Cineplexx kinu (Centar Kaptol, City Center one East i City Center one Split) želite pogledati film. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u srijedu 22. travnja do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Ulaznice se podižu na blagajni Cineplexx kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta na dan projekcije.
Ladies Night – Bezvremenska Adaline u Cineplexxu
Bezvremenska AdalineU četvrtak, 23. travnja povedi prijateljice na Ladies Night uz film Bezvremenska Adaline u kino Cineplexx City Center one Zagreb East,  City Center one Split ili Centar Kaptol. Epska romantična drama povest će vas na navjerojatno putovanje u kojem se preispituje snaga ljubavi i kompleksnost odnosa koje jedna žena izgrađuje kroz svoj život.
U filmu Bezvremenska Adaline, prelijepa Blake Lively utjelovila je Adaline Bowman, mladu ženu koja nakon automobilske nesreće ostaje zarobljena u tijelu 29 -godišnjakinje te svoju tajnu uspijeva sakriti gotovo osam desetljeća, sve dok se u njezinom životu ne pojavi karizmatični Ellis Jones (Michiel Huisman). Zanimljivo je da su svoj karakterističan potpis filmu dale i ikonske modne kuće Dior i Gucci koje su dizajnirale kostime te na taj način pratile vremensko putovanje Adaline. U ostalim ulogama pojavljuju se Harrison Ford, Amanda Crew i Ellen Burstyn, a režiju potpisuje Lee Toland Krieger.
U kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i City Center one Split imat ćete priliku sudjelovati u promociji najnovijih make up trendova koje je za vas pripremio L’Oréal Paris. Svaku posjetiteljicu očekuje poklon paket L’Oréal Paris i kupon s 25% popusta na cjelokupan L’Oréal make up asortiman u Mülleru.
Ladies Night paket uključuje kinoulaznicu za prikazivanje ovog hita 23. travnja 2015. s početkom u 20 sati te poklone partnera događaja. Bilo da film gledate u društvu partnera, prijateljica, majke ili kćeri, čeka vas jedno emocionalno iskustvo.
Ulaznice za Ladies Night su u prodaji i mogu se rezervirati na linku.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 22. travanj:
Nagrade 3×2 ulaznice, za projekciju filma: ‘Bezvremenska Adaline‘ za 23. travnja 2015. godine osvojili su Kristina Funč (City Centar One East), Nikolina Dapas (Centar Kaptol) i Jelena Krstičević (City Center One Split). Ulaznice se podižu na blagajni Cineplexx kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta na dan projekcije.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, u idućem tjednu opet Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr

comment closed