Šesta sezona popularne serije Velečasni Brown
By redakcija On 18 stu., 2018 At 11:34 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

HRT…

Velečasni BrownNa Hrvatskoj radioteleviziji od ponedjeljka 19. studenog 2018. godine na Prvom programu (HRT – HTV1) počinje emitiranje premijerne šeste sezone popularne serije Velečasni Brown. Radnja ove zanimljive serije zbiva se u Engleskoj pedesetih godina 20. stoljeća, u provinciji punoj malenih sela, seoskih župnih crkava i velikih ladanjskih kuća. Kroz 10 epizoda simpatični velečasni Brown suočit će se s novim izazovima i tajanstvenim zločinima u sanjivu selu Kemblefordu.
Serija se temelji na pripovijetkama G. K. Chestertona, a u svakoj epizodi velečasni Brown istražuje zločin na sebi svojstven način, oslanjajući se na intuiciju i psihologiju. Zagonetnom svećeniku ponovno pomažu ozbiljna župna tajnica gđa McCarthy i buntovna Bunty, crna ovca jedne od najuglednijih obitelji u Britaniji.
U ovoj će sezoni velečasni Brown istraživati sumnjivu smrt u domu umirovljenika, a partija boćanja brzo će izmaknuti nadzoru kad igralište postane mjesto zločina. Zanosna mondena ledi Felicia Montague vratit će se u Kembleford i uplesti u opasan odnos sa sovjetskim špijunom. A kad Katherine Corven neočekivano izađe iz zatvora, ta neprijateljica iz prošlosti doći će se osvetiti velečasnom Brownu.
U glavnim su ulogama: Mark Williams (velečasni Brown), Sorcha Cusack (gđa McCarthy), Emer Kenny (Bunty Windermere), Jack Deam (inspektor Mallory) i Nancy Carroll (ledi Felicia).
Prvu epizodu šeste sezone Velečasnog Browna gledajte u ponedjeljak 19. studenog na Prvom programu (HRT – HTV1) Hrvatske radiotelevizije u 15.55 sati.

Foto: Press

comment closed