Nova detektivska serija Frankie Drake istražuje

TV…

Nova detektivska serija Frankie Drake istražuje od četvrtka na HRT-u

Frankie Drake istražujeHrvatska radiotelevizija od četvrtka, 27. rujna 2018. godine na svom Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15.55 sati započinje s prikazivanjem nove kanadske detektivske serije ‘Frankie Drake istražuje‘.
Radnja serije ‘Frankie Drake istražuje’ smještena je u Toronto 20-ih godina prošlog stoljeća i prati avanture jedinih privatnih detektivki (Frankie Drake i Trudy Clarke) u gradu. Njih dvije preuzimaju slučajeve koje policija ne želi ni taknuti.
Frankie Drake istražujeU vrijeme sveopćeg prosperiteta i optimizma njihova najveća prednost je baš to što su žene jer ruše predrasude i prkose konvencijama. Njihove ih istrage vode u sve sfera života u Torontu, od gospel zborova, prelijepih kupačica i rane filmske scene do luksuznih domova i privatnih zabava gradske elite. Pustolovna duha i neustrašive, Frankie i Trudy, upadaju u raznorazne nevolje, no na kraju se uvijek uspijevaju izvući.
Uloge: Lauren Lee Smith (Frankie Drake), Chantel Riley (Trudy Clarke), Rebecca Liddiard (Mary Shaw) Sharron Matthews (Flo).

Foto: Press