fbpx

Noćna mora na Velebitu: Preživljavanje udvoje

Velebit…

Preživljavanje udvojeDoma TV od 25. rujna 2017. godine donosi šestu sezonu popularne reality serije ‘Preživljavanje udvoje‘, u kojoj će obožavatelji avantura moći pratiti nove parove stručnjaka za preživljavanje u brojim izazovima usred divljine, a u prvoj epizodi sezone gledatelji će imati priliku naučiti kako izvući živu glavu u opasnom okruženju Velebita.
Zatočeni u zubatim klancima planine Velebit, novi partneri – iskusni lovac Josh James i bivši pripadnik Specijalnih snaga Grady Powell – morat će surađivati kako bi plovili hladnim brzacima te se spustili opasnim vodopadima radi pronalaska spasa u zabačenom krajoliku hrvatske divljine!
Preživljavanje udvojeU ovom scenariju Grady i Josh u ulozi su dvojice avanturista čiji se izlet pretvori u noćnu moru kada se njihova splav na raftingu ošteti i izgubi. Sa samo jednom vrećom ograničenih resursa, njihov je prioritet pronaći splav. Ploviti rijekom daleko je učinkovitije od putovanja pješke, a uz to im i povećava izglede za pronalazak civilizacije. Njih dvojica započinju putovanje i naposljetku uoče splav u rijeci, no usprkos njihovu trudu, voda je odnosi do polovice Preživljavanje udvojevisine vodopada. Josh i Grady u ovom će nastavku naići na brojne druge prepreke na putu prema civilizaciji: morat će skupljati vodu te je ugrijati s pomoću usijanog kamenja kako bi termički uništili potencijalne bakterije i rehidrirali se, pronaći način da dođu do splavi, a zatim i pokrpati rupe na njoj, ali i izraditi improvizirani mijeh kako bi napuhali splav. Situacija će svakim trenutkom postajati sve napetija, a nakon što se napokon otisnu u vodu, čeka ih još jedno neugodno iznenađenje iz kojeg samo rijetki mogu izvući živu glavu!
Hoće li ovi iskusni stručnjaci za preživljavanje pronaći civilizaciju i izvući se neozlijeđeni s nemilosrdnog Velebita? Ne propustite doznati u ponedjeljak, 25. rujna, u reality seriji ‘Preživljavanje udvoje’ na Doma TV-u.

Foto: Press